Food Service

Here we present our lamb cuts from the line Savana Premium. This is the finest line, coming from animals at earlier ages, with a certificate of origin, produced under the highest quality standards. This line has tender, pink meat, smooth texture, firm consistency, delicate flavor and less fat.

Outcome: you don’t waste time nor money cleaning up the pieces and get excellent final results.

French Rack

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Descrição: A cut of 8 bones extracted from the center of the lamb carré, with the bones of the rib extended and a partial withdrawal of the fat cap.

Outros Nomes: Carré, French carré, franrack, lamb chops.

Indicação de Preparo: Grilled, barbecue, roasted, cooked.

Sliced French Rack

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Descrição: A cut of 8 bones extracted from the center of the lamb carré, with the bones of the rib extended and a partial withdrawal of the fat cap.

Outros Nomes: Carré, French carré, franrack, lamb chops.

Indicação de Preparo: Grilled, barbecue, roasted, cooked.

Lamb Sirloin Extra lean

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Descrição: Portion of the rear of the lamb carré, boneless, extra lean.

Outros Nomes: Lamb rump without fat cap, lamb rump extra lean.

Indicação de Preparo: Grilled, barbecue, roasted.

T-Bone

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Descrição: Portion of the rear of the lamb carré.

Outros Nomes: Lamb chops, T-bone carré.

Indicação de Preparo: Grilled, barbecue e roasted.

Lamb Osso Buco

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Descrição: From the bottom of the lamb hind leg.

Outros Nomes: Stinco.

Indicação de Preparo: Cooked or roasted.

Lamb Shoulder with Bone

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Descrição: Lamb shoulder with bone.

Outros Nomes: Fore leg.

Indicação de Preparo: Barbecue, roasted, cooked.

Lamb Hind Leg with Bone

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Descrição: Lamb hind leg with bone, without the rump cover.

Outros Nomes: Gigot, lamb leg.

Indicação de Preparo: Barbecue, roasted, cooked.

Lamb Rump Cover

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Descrição: Lamb rump cover.

Outros Nomes:

Indicação de Preparo: Barbecue, grilled, roasted.

Lamb Leg Steak

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Descrição: Portion taken from the center of the lamb leg.

Outros Nomes: Sliced lamb leg.

Indicação de Preparo: Roasted, grilled, cooked and barbecue.

Gigot

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Descrição: Fore part of the lamb leg without the rump cover.

Outros Nomes: Lamb leg without shank.

Indicação de Preparo: Roasted and cooked.

Lamb Ribs

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Descrição: Lamb rib with bone extracted from the side of the animal.

Outros Nomes: Roasted Ribs.

Indicação de Preparo: Grilled, barbecue, roasted.

Lamb Neck Slices

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Descrição: Cut taken from the neck, with bone.

Outros Nomes: Neck, Salami Sirloin.

Indicação de Preparo: Cooked, roasted.

Short French Rack

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Descrição: A cut of 5 bones extracted from the fore lamb carré, with the bones of the rib extended, without fat cap.

Outros Nomes: Short rack, short French carré, fore carré.

Indicação de Preparo: Grilled, barbecue, roasted, cooked.

Tenderloin

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Descrição: Lamb Tenderloin, without chain.

Outros Nomes: Filet, filet extra lean.

Indicação de Preparo: Grilled, roasted.